2010. március 20., szombat

Mámor

Végy 3-4 korsó, már habositott aranysárgán fénylő nassört. Öntsd egyesével kisebb szünetekkel a célnak megfelelő edénybe, egy tipizált beöntőn keresztül. Az élhető hatás érdekében, ha nem is kötelező, de erősen ajánlott a korsónkénti katalizátor bevitele. Mai receptünk katalizátorának a házi cseresznyepárlatot ajánlanám. Miután az adott mennyiséget az edénybe öntöttük, ajánlatos 20-30 perces szünetet tartani. A szünet pontos hosszát az edény fala határozza meg. Ha a szünet végeztével nem érezhető a kivánt hatás, bátran fogyasztjuk el a következő Mámort. A hatás 100%-osan garantált, még a következő szünet beikatatása előtt...

Kezdő mámorozóknak ajánlatos a szünetet a második nassör és katalizátor bevitele után beiktatni, közben pedig felmérni az edény falának állapotát, a nem kivánt hatás elkerülésének érdekében.

Szép estét és jó szórakozást!

4 megjegyzés:

Sandi írta...

Úgy tűnik, hogy a mámor-recept megtette a hatását és magával rántott! Én azonban időközben rájöttem, hogy hol található a városban a legjobb ZöldTündér méghozzá elérhető áron ;)

Edmár Béla írta...

na hol?

Sandi írta...

Hát a Soul-ban... 2 euró a feles ;)

Edmár Béla írta...

mámori. :)